Top 10 moduri inovatoare de utilizare a containerului de transport modular | Containere 4 BOX

Deși containerele de transport sunt utilizate pe scară largă de către companiile de transport maritim pentru depozitarea și transportul mărfurilor dintr-o locație în alta, utilizările sale au crescut incredibil și în domeniul construcțiilor.

Utilizarea lor ca materiale de construcție a crescut în popularitate în ultimii ani datorită rigidității, durabilității, accesibilității și disponibilității largi. Celălalt motiv pentru susținerea utilizării sale ca material de construcție este respectarea mediului. Mulți experți spun că majoritatea companiilor de marfă preferă containere noi de transport pentru construcție decât cele folosite.

De ce funcționează ca o alternativă minunată la materialele de construcție?
· Ușor de demontat, modelat și remontat
· Nu este necesară o fundație civilă
· Durabil și puternic pentru a rezista condițiilor climatice extreme
· Izolația adecvată îl face rezistent la intemperii, impermeabil și rezistent la scurgeri
· Posibilitate pentru toate fixările moderne, cum ar fi AC, Geyser, Detector de fum etc.

Aici cântăresc câteva dintre modelările fascinante ale containerelor modulare

 • Case : în timp ce ne gândim să construim o casă, ceea ce îmi vine în minte în general sunt: ​​ cărămizi, ciment, bare de fier etc. Nicăieri nu își găsesc existența containerele de transport maritim.

Deci, de unde a venit ideea? Ideea a evoluat atunci când Philip Clark, un rezident al SUA, a depus un brevet de „transformare a cutiilor de expediere într-o clădire locuibilă” în anul 1987.
El a subliniat în brevet toate informațiile utile că modul în care o cutie de oțel poate fi recondiționată într-o casă frumoasă . A fost de atunci; containerele sunt extrem de folosite pentru a construi case cu modificări perfecte, cu modele plăcute pentru ochi. „Casa PV14” din Texas este una dintre acele uimitoare case construite în 3.700 de metri pătrați, folosind 14 containere, a atras o mare atenție a persoanelor care aspiră să dețină o casă construită pe containere.

 • Birouri : containerele de expediere sunt pânze goale care sunt renovate pentru a construi toate tipurile de structuri, inclusiv clădiri de birouri comerciale și spații. În timp ce construirea unui birou mobil mobil de 20 ‘dintr-un singur container este destul de obișnuită, multe alte companii au întins acum limitele și așteaptă cu nerăbdare să cumpere și să închirieze, de asemenea, remorci și clădiri mobile de birou modulare. Biroul construit în containere este, de asemenea, o opțiune
  profundă pentru antreprenorii emergenți care nu doresc să cheltuiască mult pentru închirierea sau cumpărarea unui spațiu de birouri din cărămidă. De asemenea, constrângerile de spațiu reprezintă o problemă majoră în multe părți ale lumii, iar containerele de transport modulare au fost utilizate
  în mod eficient pentru a rezolva această problemă.
 • Piscină : Te-ai gândit vreodată cât de mișto ar fi să ai o piscină în curtea ta!Nu mai este de uimit faptul că cutiile de transport se transformă enorm într-o piscină uimitoare. Fără săpături și construcții civile, containerele de transport de 20 ‘și 40’ pot fi aruncate cu ușurință în locația dvs. și pot fi modificate ca piscină într-o zi. Cel mai bun lucru este că sunt portabile, ecologice și rentabile.
 • Magazin și magazine : există multe companii care oferă containerelor cu aspect anterioare un aspect proaspăt și uimitor prin construirea de magazine mici și mega magazine de lungă durată. De la înghețată cu pedale până la vânzătorii ambulanți care vând gospodării, aceste cutii au fost renovate pentru a servi frumos nevoilor de vânzare cu amănuntul. Dimensiunea, rezistența și natura
  legării containerelor de marfă le fac ideale pentru magazinele de pe șosea și pentru standuri și chiar pentru centrele comerciale mari. Unul dintre cele mai bune exemple este cel mai mare mall din lume construit din 200 de containere de transport maritim în Coreea, situate pe 5300 de metri pătrați.
 • Poduri : Ideea de a construi poduri din carton ondulat mare a apărut atunci când arhitecții din Yoav Messer au propus proiectarea lor de pod de 525 de picioare, conectând Drumul Lod la Parcul Național Arial Sharon din Israel. Propunerea prevede că construcția va fi urmată de utilizarea containerelor de transport reciclate care susțin vehiculele pietonale și ușoare. Unele dintre caracteristici cum ar fi: cost redus, durabilitate, robust, ușor de configurat și respectarea
  mediului îl fac ideal pentru construirea podurilor.
 • Școli și pensiuni : Gândirea la școlile și pensiunile construite în containere poate să nu ofere o vizualizare plăcută. Dar unele companii de construcții au făcut posibilă construirea de școli și pensiuni mai mari, spațioase și utilizabile, cu o infrastructură atractivă. Diferite școli găsesc o opțiune bună de a construi săli de clasă din cutii de transport. Cel mai mare avantaj asociat cu acest lucru este oricând școala dorește să se mute sau să mute, pot aduce cu ușurință clădirile
  împreună cu ele. Campusul Shooter Hill și Școala Horniman stau bine pentru a afișa cât de perfect pot fi extrase sălile de clasă din ele. Dock Inn din Germania este bine să fie un exemplu minunat de opțiune de cazare ciudată. Hostelul are 64 de camere, oferind spațiu pentru a locui cel puțin 188 de persoane. Ce poate fi mai creativ, mai accesibil și mai rentabil decât acesta!
 • Spitale de urgență : ați auzit vreodată despre termenul de „Clinică în cutie”? Au trecut ani de zile când containerele mobile sunt folosite enorm pentru construirea spitalelor de urgență sau a spațiului clinic mic. Aceste spitale de urgență, care sunt portabile, acționează ca un adevărat salvator de vieți, deoarece pot fi transportate și transportate în orice loc. Similar cu ambulanța,
  acestea sunt utilizate pe scară largă în timpul unor situații de urgență, cum ar fi războiul, accidentele, calamitățile naturale, etc., atunci când nu este posibil să vă grăbiți cu sute de pacienți în spitale. Vine utilizarea enormă a spitalelor portabile de urgență.
 • Discoteca și baruri : containerele de marfă au găsit, de asemenea, o mare acceptare în rândul discotecii, iubitorilor de baruri și mulțimii pop-hop. Conceptul este atât de simplu, încât un camion aduce câteva containere și coboară în locația dorită. Cu efortul unei arhitecturi și a unui designer cu mâini ascuțite, acestea pot fi construite instantaneu ca un club de noapte.
  Un club de noapte pop-up pentru containere de transport maritim vă va oferi cu adevărat un factor „wow” cu luxul său la orice eveniment.
 • Sauna : Ce zici de construirea unei mici saune pentru tine în colțul casei sau în grădină? Stoarcerea bilelor din spumă nu îi ajută întotdeauna pe toți să scadă stresul, pentru cei cărora le place să-și petreacă timpul de calitate în sauna construită cu containere de liniște ar putea fi cea mai bună opțiune pentru ei. Construit din containere de marfă reciclate, acesta poate fi ușor disponibil la prețuri ieftine negociabile, cu modele unice.
 • Gimnaziu : dacă intenționați să deschideți o sală de sport sau un centru sportiv, dar nu aveți suficienți bani pentru a cumpăra sau a închiria spațiu – atunci acesta este pentru dvs. Containerele de transport de 20 ‘și 40’ fac soluția perfectă pentru o sală de sport, deoarece sunt portabile, personalizabile și rentabile. Recondiționând-o în mod corespunzător cu facilități de blocare și alte modificări, vă poate oferi un loc perfect pentru a vă antrena și a vă conduce afacerea la sală, fără a face o investiție mare.

: Fără dubii, construcția asistată de containere a depășit doar imaginația.
Profesioniștii în cargotectură pot acum să construiască orice îți vine în minte din containerele portabile. Tendința se răspândește într-un ritm excelent în întreaga lume, unde în fiecare zi sunt primite și finalizate mii de comenzi pentru a construi clădiri din containere.
Folositi containere noi  de la o companie profundă precum 4BOX.