Containere Premium

Containere premium

Modulele noastre premium oferă o combinație de inginerie structurală de top și design modern. Aceste module sunt perfecte pentru cei care doresc o alternativă flexibilă la construcția tradițională și intenționează să le folosească pe tot parcursul anului.

Datorită cererii în creștere, am început să proiectăm și să fabricăm spații pe tot parcursul anului pentru clienții nostri. Dezvoltarea propriilor structuri de pardoseală, pereți și acoperiș a condus la o izolație imbunatatita și o reducere a punților termice la minim.

Ca răspuns la cererea în creștere, am început să proiectăm și să fabricăm clădiri pe tot parcursul anului pentru clienți privați. Dezvoltarea noastră de structuri unice de podea, pereți și acoperiș a dus la o izolație îmbunătățită și la minimizarea punților termice.

EXEMPLE DE ARANJAMENTE

INSPIRAȚIE GARANTATĂ

CLASIC

Aceasta este varianta cea mai des folosită pentru a putea crea încăperi sau zone mai mari. Poate fi combinată foarte ușor cu alte forme.

FORMA L

Este adesea folosită pentru a crea o zonă de terasă. Prin alinierea a mai multe module de diferite mărimi putem crea cu ușurință interioare mai mari.

VAGON

Este folosită atunci când zona de instalare este prea îngustă pentru alte soluții. În construcția instalații, această formă este utilizată în general ca coridor în clădirile rezidențiale mai mari.

Forma U

Una dintre cele mai impresionante forme atunci când ambele părți sunt proiectate simetric din exterior. Spațiul rezultat poate fi folosit, de exemplu, ca terasă.

DECALAJ

Varianta populară pentru a crea, de exemplu, zone de intrare protejate de vânt sau zone de terasă mai retrase. Partea din spate poate fi ușor convertită pentru a depozita unelte de grădină.


Containere 4BOX

Containerele 4BOX sunt produse la cel mai înalt standard de calitate cu o gamă variată de containere ce poate acoperi nevoile din construcții, vânzări, agricultură sau casnice, o facem cu ajutorul unei echipe experimentate și a celor mai bune materiale destinate producției de containere.

Cere ofertă

Obține oferta personalizată în funcție de cerințele proiectului tău.