Extinde-ti afacerea cu containere comerciale

4BOX.ro iti pune la dispozitie cele mai bune containere comerciale pentru afacerea ta si nu numai. Datorita echipei care e specializata in constructia acestor containere comerciale, ele pot fi dotate cu absolut tot ce-ti doresti pentru a obtine un produs exact pe placul tau. In nenumarate randuri, probabil ne lovim de sume cu mult peste bugetul nostru sau credite pe o perioada foarte indelungata pentru a obtine o locuinta care nu e chiar pe placul nostru. Cu 4BOX.RO poti obtine casa pe care ti-ai imaginat-o cu costuri mult mai mici.

Pot fi decorate atat interior cat si exterior cu elemente cheie precum loggo-ul firmei sau numele acesteia, pentru un design de efect. Aceste containere modulare sunt o alternativa mult mai ieftina si rapida a constructiilor din beton. Fie ca ai nevoie sa-ti dezvolti afacerea, un container de depozitare sau chiar de o locuinta, containerele sunt fix ceea ce cauti si prezinta o multime de avantaje. Unul din cele mai mari beneficii pe care le poti avea este relocarea. Totul este intr-o continua miscare, iar posibilitatea de a-ti putea muta afacerea, depozitul sau chiar locuinta este un plus imens. Aceste containere modulare pot fi mutate cu usurinta pe terasamente amenajate in prealabil de catre echipa noastra de profesionisti. Fie ca sunt zone rurale sau agricole, poti oricand sa-ti pui afacerea in miscare

De ce sa alegi containere monobloc sau modulare pentru afacerea ta

Practice si confortabile, containerele pot tine loc de birou, spatiu de depozitare si nu numai. Ca vrei sa-ti deschizi un business sezonier la mare sau munte ori vrei sa-ti mai deschizi un spatiu de munca pentru angajati, nu ezita sa ne contactezi. Orice tip de magazin stradal poate fi optimizat intr-un timp foarte scurt cu aceste containere. Calitatea produselor pe care le oferim este foarte importanta pentru noi. Din acest motiv, orice tip de container ai alege, acesta vine echipat corespunzator.

Beneficiile unui container monobloc: 

  • In functie de sezon, poti sa-ti muti afacerea cu ajutorul unor utilaje speciale. Asa vei putea ajunge la munte, la mare, la festivaluri chiar impreuna cu familia.
  • Costurile pentru a redeschide sau a construi in alte localitati nu vor mai exista
  • Pot fi dotate cu scari exterioare, spoturi luminoase sau aer conditionat
  • Pot fi supraetajate pana la 4 nivele
  • Costul acestora este mult mai redus
  • Timpul de executie este intre 7 si 25 zile, in functie de complexitatea proiectului

Aceste containere au un planseu dublu de 0,5 mm, vata minerala de sticla C1 de 100 mm, OBS exterior de 18 mm si pot fi decorate cu tamplarie PVC sau linoleum. Acestea dispun si de protectie impotriva umezelii prin acoperisul dublu din tabla zincata prevazut cu canal de drenare a apei si membrane hidroizolatoare. Acest tip de containere monobloc au peretii formati din panou sandwich poliuretan tip C de 1,50 mm. Pot fi imbracati in rigips sau lambriu, dar si prevazuti cu usi metalice concepute de Ninz cu sisteme de securitate avansate. Interioarele pot fi prevazute cu instalatie electrica, sanitara, pardoseli rezistente la trafic si absolut orice-ti doresti pentru a obtine exact ce ti-ai imaginat.