Containere Pază

Cabine de pază

Containere cabină de pază are posibilități multiple de întrebuințare, de la întreprinderi și instituții, la firme si alte companii, pot fi folosite pentru adăpostirea personalului de pază, cabină de poartă, la verificarea documentelor, poate fi cabină de bilete realizată din cabine de pază, sau alte întrebuințări pe care le gasiți potrivite și necesare.
De asemenea, pot fi containere de pază, de dimensiuni mari și diferite funcționalități.

Cabinele de pază pot fi livrate și realizate la comandă, și oferă posibilitatea adăpostirii în condiții meteo nefavorabile, asigurând condiții de lucru atât pe timp de iarnă cât și pe timp de vară.

Sunt termoizolate, folosind pereți dubli (panouri tip sandwich) cu spumă poliuretanică injectată, sunt cele mai convenabile și ieftine sisteme pentru asigurarea necesarului de spațiu pentru pază și protecție.

Din punct de vedere al dimensiunilor, putem realiza containere cabine de pază la dimesniunile dorite de client, însă, cele mai uzuale dimensiuni pentru cabinele de pază sunt:

  • container cabină de pază de dimensiuni relativ mici, asigurând strictul necesar într-o suprafață de 1,5×1,5×2,4m, cu ferestre tip termopan pe toate laturile, posibilitate de încălzire pe timpul iernii, instalație electrică completă.
  • cabina de pază de dimensini mai mari, respectiv 1,5×2,43×2,4m, cu ferestre pe toate laturile, și posibilitate de montare aparat AC, asigurând atât răcirea pe timp de vară, cât si încălzirea pe timp de iarnă, instalație electrică completă.
  • cabine de pază de dimensiuni mai mari, realizate din containere, având diferite dimensiuni, 3,5 sau 6m lungime cu posibilitate de compartimentare și realizare la comandă, cu dotări specifice, se pot face și compartimentări pentru  grupuri sanitare, zone de intrare, verificare, poartă electrică etc.


Containere 4BOX

Containerele 4BOX sunt produse la cel mai înalt standard de calitate cu o gamă variată de containere ce poate acoperi nevoile din construcții, vânzări, agricultură sau casnice, o facem cu ajutorul unei echipe experimentate și a celor mai bune materiale destinate producției de containere.

Cere ofertă

Obține oferta personalizată în funcție de cerințele proiectului tău.