Despre noi

4BOX este o societate românească, specializată exclusiv in producerea de containere, formată dintr-o echipa tânară care vine cu un suflu nou în construcțiile de containere, prin profesionalism, entuziasm, punctualitate, atenție maximă acordată cerintelor clientului și detaliilor în executarea unor containere la cel mai înalt standard de calitate.

Construcțiile din containere sunt o opțiune tot mai utilizată nu doar în construcții, datorită timpului scurt de realizare, a designului plăcut ce le încadrează cu ușurință in orice decor, a lipsei necesității de autorizații și mai ales a ușurinței de relocare.

Producerea containerelor se realizează pe două tipuri de structuri, monobloc sau modulare, care pot primi configurări și utilări standard sau cele solicitate de beneficiar.

Valorile care ne ghideaza

Ceea ce diferentiaza un produs bun de unul excelent sta intr-un proces ce porneste cu mult timp inainte de obtinerea rezultatului final: de la planificare, la selectia materialelor, la realizarea impecabila a imbinarilor, la executarea sudurilor, transport si etansarea fara cusur. Fiecare pas pe care produsul il face inainte de a ajunge la tine este atent monitorizat si controlat.

In spatele fiecarui produs 4BOX sta acest intreg proces, ce urmareste principiul nostru fundamental: de a oferi calitate. Iar calitatea nu se obtine niciodata in graba, ea necesita atentie, profesionalism si o intreaga echipa ce urmareste ca totul sa decurga perfect.

Eficienta maxima

Fiecare proiect este dus la bun sfarsit in cel mai scurt timp posibil

Implicare deplina

Ne implicam la fel de mult in fiecare proiect pentru ca totul sa iasa perfect

Experienta bogata

Reusitele noastre nu pot avea loc fara echipa experimentata cu care ne laudam