Despre noi

4BOX este o societate romaneasca, specializata exclusiv in producerea de containere, formata dintr-o echipa tanara care vine cu un suflu nou in constructiile de containere, prin profesionalism, entuziasm, punctualitate, atentie maxima acordata cerintelor clientului si detaliilor in executarea unor containere la cel mai inalt standard de calitate.

Constructiile din containere sunt o optiune tot mai utilizata nu doar in constructii, datorita timpului scurt de realizare, a designului placut ce le incadreaza cu usurinta in orice decor, a lipsei necesitatii de autorizatii si mai ales a usurintei de relocare.

Producerea containerelor se realizeaza pe doua tipuri de structuri, monobloc sau modulare, care pot primi configurari si utilari standard sau cele solicitate de beneficiar.

Valorile care ne ghideaza

Ceea ce diferentiaza un produs bun de unul excelent sta intr-un proces ce porneste cu mult timp inainte de obtinerea rezultatului final: de la planificare, la selectia materialelor, la realizarea impecabila a imbinarilor, la executarea sudurilor, transport si etansarea fara cusur. Fiecare pas pe care produsul il face inainte de a ajunge la tine este atent monitorizat si controlat.

In spatele fiecarui produs 4BOX sta acest intreg proces, ce urmareste principiul nostru fundamental: de a oferi calitate. Iar calitatea nu se obtine niciodata in graba, ea necesita atentie, profesionalism si o intreaga echipa ce urmareste ca totul sa decurga perfect.

Eficienta maxima

Fiecare proiect este dus la bun sfarsit in cel mai scurt timp posibil

Implicare deplina

Ne implicam la fel de mult in fiecare proiect pentru ca totul sa iasa perfect

Experienta bogata

Reusitele noastre nu pot avea loc fara echipa experimentata cu care ne laudam