Containere modulare – solutii decorative la cheie

4BOX.RO ofera companiilor din Romania, o serie de containere modulare, usor de folosit pentru diverse profile industriale si profesionale. Cu o gama larga de utilitati, containerele pot inlocui imediat constructiile clasice si anevoioase. Deseori costurile de productie pentru un santier, un punct de lucru pentru birou sau o casa de vacanta, sunt extrem de ridicate, iar timpul de realizare este prelungit.

Cand vrei sa economisesti si timp si bani, poti opta pentru un container echipat complet, gata sa fie amplasat in orice zona a Romaniei.

Compania noastra se ocupa inclusiv de livrarea containerelor, dispunand de masini si utilaje speciale si de o echipa de profesionisti

Astfel, firmele de constructii pot beneficia de spatii de depozitare sau de paza, indiferent de zona in care trebuie amplasat.

Ce avantaje ofera aceste containere modulare

– Containerele modulare pot fi inchiriate, cu un design standard, sau pot fi realizate pe comanda, in functie de marimile si dotarile cerute.

– Fiecare container respecta normele de siguranta internationale, putand tine loc de cladiri de paza, birouri, depozite, spatii pentru echipamente, etc.

– Sunt construite din piese rezistente, cu peretii formati din panou sandwich poliuretan tip C 1 50 mm. La cererea colaboratorilor nostri, peretii pot fi realizati si cu alte grosimi, pentru o izolare termica pe masura.

-Fiecare perete dispune de 2 ferestre PVC oscilobatante 1000/1000, cu geam termopan.

– Usa este rezistenta si sigura, cu dimensiunile de 800 x 2000 mm PVC sau la alegere, se poate monta o usa metalica Ninz. Aceste usi ignifuge sunt apreciate la nivel international pentru rezistenta la foc si umiditate si confera o siguranta sporita companiei tale.

– Acoperisul este facut din tabla zincata dublu faltuita, cu membrana hidroizolatoare.

– Containerele 4BOX.RO pot veni direct utilate cu instalatie sanitara si baie complet utilata, cu toaleta, chiuveta, dus.

– Instalatia electrica poate fi completata cu un aparat de aer conditionat sau sistem de incalzire la alegere.
– Containerele pot fi amplasate si suprapuse, pana la 4 etaje, realizand o cladire de birouri, in cel mai scurt timp.

– In cazul unei mutari sau al unei relocari de firma, containerele pot fi demontate si mutate in noua locatie, reducand costurile companiei.

Fie ca ai nevoie de un birou, cabina de depozitare, cabina de paza, casa, camin studentesc, sau vrei sa creezi un restaurant sezonier, cu 4BOX.RO primesti solutia ideala. Comanda-ti cele mai rezistente containere modulare, la 0748 978 745!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *