Containere Basic

Cabine basic

Modulele noastre pot fi folosite în scopuri temporare sau permanente. Datorită gradului foarte mare de personalizare, containerele pot fi adaptate optim nevoilor tale.

Din punct de vedere al dimensiunilor, putem realiza containere basic la dimesniunile dorite de client, care să ofere un înalt grad de calitate și confort, cu diverse opțiuni, în funcție de necesarul clientului.

EXEMPLE DE ARANJAMENTE

INSPIRAȚIE GARANTATĂ

CLASIC

Aceasta este varianta cea mai des folosită pentru a putea crea încăperi sau zone mai mari. Poate fi combinată foarte ușor cu alte forme.

FORMA L

Este adesea folosită pentru a crea o zonă de terasă. Prin alinierea a mai multe module de diferite mărimi putem crea cu ușurință interioare mai mari.

VAGON

Este folosită atunci când zona de instalare este prea îngustă pentru alte soluții. În construcția instalații, această formă este utilizată în general ca coridor în clădirile rezidențiale mai mari.

Forma U

Una dintre cele mai impresionante forme atunci când ambele părți sunt proiectate simetric din exterior. Spațiul rezultat poate fi folosit, de exemplu, ca terasă.

DECALAJ

Este varianta populară pentru a crea zone de intrare protejate de vânt sau zone de terasă mai retrase. Partea din spate poate fi ușor convertită pentru a depozita unelte de grădină.


Containere 4BOX

Containerele 4BOX sunt produse la cel mai înalt standard de calitate cu o gamă variată de containere ce poate acoperi nevoile din construcții, vânzări, agricultură sau casnice, o facem cu ajutorul unei echipe experimentate și a celor mai bune materiale destinate producției de containere.

Cere ofertă

Obține oferta personalizată în funcție de cerințele proiectului tău.