ÎNAINTE DE ACHIZIȚIA UNUI CONTAINER METALIC TREBUIE SĂ:

1. Alege tipul de container pe care îl dorești! Gândește-te bine, înainte de achiziție ce destinație va avea containerul pe care îl dorești, de ce dotări ai nevoie și ce finisaje ți-ai dori!

2. Înainte de a cumpăra, vino să vezi cum sunt executate! Pe piață românească există mulți producători de containere metalice și tot atâtea moduri de execuție a acestora. Programează-ți o întâlnire cu producătorul și asigura-te că produsul pe care urmează să îl achiziționezi este sigur și de calitate!

3. Citește legislația în domeniu! Pentru a beneficia de un container metalic, nu este nevoie de autorizație de construcție. Tot ce trebuie este să obții de la primăria din zona în care dorești să îl amplasezi “autorizația de amplasare”. Atenție! Nu se poate monta încălzire pe gaz, în cazul containerelor.

4.Concepe o schiță pe care să o folosești în cererea ofertelor de la diferiți producători. Așa poți să compari ofertele cât mai eficient și te va ajuta să iei decizia cea mai bună în alegerea producătorului.

5. Alege producătorul! După ce ai ales producătorul, încheie un contract și asigura-te că în anexa acestuia sunt trecute toate detaliile legate de structură, dotări și finisaje!

6. Asigură-te că suprafață pe care dorești să îl amplasezi este perfect plană! Noi recomandăm amplasarea containerelor pe platformă betonată. Dacă nu îți surâde aceasta idee, discută cu producătorul ales pentru o alternativă și explică-i de ceea ce dispui tu pe teren.

7. Încearcă să înțelegi că este un container, nu o construcție cu fundație sau o construcție tip hală metalică! Containerele au dimensiuni standard, lățimea maximă putând fi de 3 m, astfel încât să nu devină agabaritice pentru transport. Pentru a obține un spațiu mai mare, se pot folosi mai multe containere modulare/monobloc, compartimentarea putându-se face ulterior.

8. Nu te așteptă să fie foarte ieftin! Prețul containerelor variază în funcție de dimensiuni, dotări și finisaje. Un container tip spațiu de depozitare nu o să aibă, niciodată, același preț cu un container tip birou sau spațiu comercial.

Pentru orice informație, nu ezitați să ne contactați : https://www.4box.ro/contact/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *