Casele din containere în climă rece

În climatele calde, încercăm să nu menținem căldura, în timp ce în climele mai reci este exact opusul. Vrem ca căldura să rămână în containerele noastre pentru a ne menține la cald.

Am scris anterior în detaliu despre cum să vă mențineți cald containerul de expediere în lunile mai reci.

Această secțiune se va concentra asupra modului de proiectare a containerului dvs. de transport pentru a fi potrivit pentru climă rece.

Container pentru climă rece

Dacă nu aveți o izolație adecvată sau adecvată pentru locația dvs., veți avea dificultăți în menținerea caldă a containerului acasă și cheltuielile cu încălzirea vor fi exorbitante.

Aveți trei opțiuni principale de izolare pentru recipientele dvs.: spumă spray, panouri sau izolație pentru pătură.

Când am vorbit cu alți proprietari de containere de transport maritim, cel mai adesea recomandat este izolarea cu spumă spray.

Izolarea cu spumă prin pulverizare oferă o barieră fără vapori fără sudură, ceea ce nu oferă celelalte două opțiuni de izolare. Acest lucru este foarte important pentru controlul condensului.

Izolația cu spumă prin pulverizare se aplică în mod normal pe containere; cu toate acestea, poate fi pulverizat și pe carcasa externă a containerelor dacă preferați să aveți pereții metalici pe interior.

Container la domiciliu – izolație cu spumă spray

Când locuiți într-un climat rece, doriți o izolație ridicată R (ratingul R este măsura eficienței materialului dvs. izolator; cu cât este mai mare numărul, cu atât materialul va rezista mai bine transferului de căldură).

Unul dintre celelalte avantaje ale spumei de pulverizare este că este destul de flexibil și poate fi utilizat pentru a sigila mici goluri pentru a opri aerul cald să scape din recipient.

Acoperiş

Pierderea căldurii prin acoperiș este una dintre cele mai frecvente modalități prin care o casă pierde căldură.

Cea mai bună modalitate de a preveni acest lucru și de a vă pregăti recipientele pentru un climat rece este izolarea temeinică a spațiului acoperișului.

Ventilarea acoperișului containerului de expediere
Din nou, pentru izolarea crescătoriei, puteți folosi fie spumă spray, panouri sau izolație pentru pătură.

Dacă costul este o problemă, izolarea păturii ar fi o alegere bună, dar trebuie să luați în considerare în mod serios cum veți face față potențialului de condens. Cu toate acestea, dacă costul nu este o problemă, izolarea cu spumă prin pulverizare este cea mai bună alegere.

Fereastră

Atunci când construiți un container de transport maritim într-un climat rece, ultimul lucru cheie de care trebuie să fiți conștienți este dimensiunile și amplasarea ferestrelor.

Pe lângă acoperișuri, ferestrele determină pierderea multă căldură a containerului de acasă.

Guvernul victorian al Australiei afirmă că „un singur geam de sticlă poate pierde de aproape 10 ori mai multă căldură decât aceeași zonă a unui perete izolat”. Puteți vedea că este foarte important să aveți în vedere acest lucru în timp ce vă proiectați containerul acasă.

Având în vedere că ferestrele pierd atât de multă căldură, probabil că nu doriți să proiectați o casă de containere cu geamuri mari din podea până în tavan, într-un climat rece precum Alaska. Deși există geamuri izolate cu geamuri duble și triple, acestea sunt mai scumpe și totuși pierd destul de multă căldură. Dacă trebuie să aveți ferestre, luați în considerare adăugarea de nuanțe izolatoare sau draperii pentru a minimiza căldura pierdută prin fereastră.

Acum, că știți că containerele de transport maritim sunt potrivite în aproape toate climatele, anunțați-ne dacă climatul a intrat în decizia dvs. cu privire la locația clădirii.